De Klussenier Tom Veen
De Klussenier Tom Veen

Creutzberglaan 28
1943 NR Beverwijk

Dien uw offerte-aanvraag in   

0251 75 48 25
06 5234 4737
t.veen@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 34265612

Even voorstellen

Mijn naam is Tom Veen en ik woon met mijn vrouw, 2 zoontjes en een dochtertje in Beverwijk. Na 12,5 jaar in loondienst gewerkt te hebben, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging in mijn leven. Dat was in 2007. Sinds die tijd ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag. Met veel werklust en doorzettingsvermogen mag ik mij nu al een aantal jaren als allround vakman voor een brede klantenkring inzetten.
Bij mij kunt u terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden, zoals het plaatsen en verbouwen van keukens en badkamers, het verbouwen van de zolder, het plaatsen van dakramen, schuttingen, schilderen, vloeren leggen en ook lassen.
Sinds enige tijd ben ik in het bezit van het certificaat tot erkend Solesta zonneboiler installateur. De Solesta zonneboiler levert duurzame energie in de vorm van warm water. Er wordt hiermee aanzienlijk bespaard op het gasverbruik.
Als u uw badkamer, keuken of zolder gaat verbouwen kunt u er op rekenen dat ik dit hele project voor u uit handen kan nemen. Een goede planning voorkomt een stressvolle verbouwing en ik kan u hierbij begeleiden. Ik lever de materialen, voer de opdracht geheel zelf uit en houd de touwtjes in handen. Voor u betekent dit “Vertrouwd Verbouwen”.
Als u dus iemand zoekt die graag alles in een hand houdt, gezien wordt als een goede vakman en die hard werkt, neem dan contact met mij op.
Ook als u iets te doen heeft en het is hierboven niet vermeld, informeer dan altijd naar de mogelijkheden.
Dit kunt u doen door mij te bellen of te mailen.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...